Verzenden & garantie

Verzendkosten Ultiem Slaapcomfort

Wij verzenden met DPD, pakketjes worden bezorgt op maandag t/m zaterdag.
Wijze van aflevering:
Eerste afleverpoging overdag, tweede afleverpoging overdag, derde afleverpoging in de avond of in het weekend en vierde afleverpoging in de avond of in het weekend. 
 

Ultiem Slaapcomfort hanteert diverse verzendkosten

Nederland: De standaard verzendkosten € 5,95 tot € 6,95. 

Nederland Gratis verzenden de merken: BLCKOUT, Day Dream, Luccu en Papillon, Matrassen ( tot 1e drempel), Boxsprings ( tot 1e drempel)

Voor België van € 5,95 tot € 7,95 (m.u.v. artikelen van sommige fun and fan artikelen € 13,95 i.v.m. transportkosten van Groothandel/importeur)

België Matrassen: Meerprijs van vervoerdervervoerder +/- € 6,00 t/m € 19,00 (1 of 2 persoons matrassen)

België (voor boxsprings telefonische afspraak)

 

Waddeneilanden: 

Klanten die hun pakketje op de wadden eilanden willen laten bezorgen krijgen vooraf een toeslag factuur van € 8,95. Dit betreft de extra kosten van de verzendservice. Voor Matrassen en Boxsprings zijn de verzendkosten naar deze eilanden zeer hoog. (Bel voor overleg 015-8701139)

 

Onze standaard levertijd is 1-3 dagen voor voorraad artikelen. Evenwel zijn er ook artikelen die niet in eigen voorraad worden gehouden. Dan moet rekening gehouden worden met de tijd van het verzenden van de importeur/groothandel naar onze winkel. Wordt het evenwel gedropshipt dan is de levertijd weer 1-3 dagen.

 

Incidenteel is een artikel niet meer direct te leveren omdat ook de importeur/groothandel is uitverkocht. Wij bieden u dan een vergelijkbaar ander product aan. Gaat u hier niet mee akkoord dan retourneren wij u het aankoopbedrag binnen de wettelijke termijn terug. Betaald u via Bancontact / Mister Cash, dan verzoeken wij u bij het te retourneren artikel uw Iban nummer te voegen voor het terug storten van het te crediteren bedrag.

 

Garantie

De ondernemer staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor anders dan normaal gebruik.

Een door de ondernemer, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden. 

Voor demonstratie modellen Boxsprings en Matrassen in de koopjeshoek geldt dat deze iets beschadig of vuil kunnen zijn, maar de kwaliteit is wat men mag verwachten van deze artikelen. Dat is wat er bij de omschrijving vermeld is. Demonstratie modellen zijn kort in de winkel als zodanig gebruikt. Er is als zodanig alleen garantie wanneer het product niet aan de gegeven kwaliteit eisen voldoet. Eventueel vuil en/of beschadiging vallen buiten de garantie maar wordt zoveel mogelijk vermeld bij de omschrijving.

 

Contact gegevens: 

Ultiem Slaapcomfort

Oostlaan 16

2641DK Pijnacker

Email: [email protected]

KvK: 52633918 

BTW Nr: NL133282934.B01 

Rabobank: IBAN: NL44RABO0191235733

BIC: RABONL2U