Verzenden & garantie

Verzendkosten Ultiem Slaapcomfort

Wij verzenden met DPD, pakketjes worden bezorgt op maandag t/m zaterdag.
Wijze van aflevering:
Eerste afleverpoging overdag, tweede afleverpoging overdag, derde afleverpoging in de avond of in het weekend en vierde afleverpoging in de avond of in het weekend. 
 

Ultiem Slaapcomfort hanteert diverse verzendkosten

Nederland: Verzendkosten variëren van Gratis verzenden tot € 5,95. Dit is afhankelijk van het artikel.

België: Verzendkosten variëren van € 3,95 tot € 9,90. Ook dit is afhankelijk van het artikel. Wij moeten rekening houden met de transporteurs die voor België extra kosten berekenen. Op dit moment is dat € 3,95 en is dit in de verzendkosten verwerkt. 

Onze standaard levertijd is 1-3 dagen voor voorraad artikelen. Evenwel zijn er ook artikelen die niet in eigen voorraad worden gehouden. Dan moet rekening gehouden worden met de tijd van het verzenden van de importeur/groothandel naar onze winkel. Soms laten wij het artikel door de importeur/groothandel naar de klant verzenden om tijd te besparen. Die kosten zijn voor onze rekening.

Incidenteel is een artikel niet meer direct te leveren omdat ook de importeur/groothandel is uitverkocht. Wij bieden u dan eventueel een vergelijkbaar ander product aan. Gaat u hier niet mee akkoord dan retourneren wij u het aankoopbedrag binnen de wettelijke termijn terug. Betaald u via Bancontact / Mister Cash, dan verzoeken wij u bij het te retourneren artikel uw Iban nummer te voegen voor het terug storten van het te crediteren bedrag.

Boxsprings en Matrassen worden uitsluitend via de showroom verkocht en gratis bezorgt en gemonteerd in de regio. Afvoeren van oude bedden/boxsprings is bespreekbaar.

Garantie

De ondernemer staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor anders dan normaal gebruik.

Een door de ondernemer, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden. 

Contact gegevens: 

Ultiem Slaapcomfort B.V.

Oostlaan 20

2641DK Pijnacker

Email: [email protected]

KvK: 92633064

BTW Nr: NL866122977B01

Rabobank: IBAN: NL44RABO0191235733

BIC: RABONL2U